Temps per ReGenerar-nxs

91

[Temps per Regerar-nxs] En aquests moments difícils en què ens trobem confinades sense poder sortir de casa, i sota l’allau d’informació d’actualitat a què ens veiem sotmeses a través de les xarxes, pot ser una bona opció aturar-nos un instant i fer un repàs dels aprenentatges adquirits gràcies al ReGenera’t, el cicle de temàtica de gènere que vàrem engegar dels del Pati Llimona ara fa un any i mig.

Entre el milió d’activitats que s’han vist cancel·lades per culpa del coronavirus arreu del món, les xerrades previstes pels mesos de març i abril del ReGenera’t també s’han vist suspeses. Per tal que la reflexió sobre aquestes temàtiques no s’aturi, però, us convidem a visitar el nostre canal de YouTube, on podeu trobar vídeos de les xerrades que han passat pel Pati.

A més, aprofitarem aquest canal per a compartir bibliografia i recursos de temàtica de gènere que poden ajudar a la reflexió, per tal que quan sortim del confinament puguem contribuir a construir entre totes una societat més igualitària i lliure de sexisme.

 

[Temps x ReGenerar-nxs] 

Aprofitem per parlar sobre la cultura i el confinament amb la Brigitte Vasallo, escriptora, professora i activista antiracista, feminista i LGTBI.

En aquesta primera part de Temps x Regenerar-nxs, ens ajuda a entendre el concepte de cultura que estem vivint en l’actualitat.
“La pertinença no només vista en un grup identitari, sinó també en un moment que estem vivint col·lectivament… “
Segueix la resta de vídeos al nostre Canal de ReGenera’t

[ReGenera les teves defenses antipatriarcals en temps de coronavirus] – confinat
Clicant a la imatge anireu a parar als continguts que anirem recopilant sobre noves masculinitats, molt necessàries en aquests moments.
[ELLES] – confinat
Clicant a la imatge anireu a parar als continguts que s’han anat compartint, durant el confinament, donant així continuïtat al trimestre feminista que no vam poder finalitzar.
[LGTBIQ+] – confinat
Clicant a la imatge anireu a parar als continguts que anirem compartint durant el mes d’abril sobre la temàtica LGTBIQ+