Dissabte 19 de setembre de 2020
Inici ReGenerat

ReGenerat

En els últims temps, les identitats de gènere i la diversitat sexual són considerades, cada vegada més, qüestions fonamentals per desenvolupar les capacitats humanes i impulsar la igualtat d’oportunitats.

El Pati Llimona vol sumar-se amb una programació específica de veus i sabers diversos, oberta a tota persona. Volem pensar i discutir els gèneres i la sexualitat des de tots els vessants possibles: història, economia, ciència, cultura, educació, noves tecnologies,etc. Amb una perspectiva intercultural i intergeneracional.

Un dels objectius primers del projecte ReGenerat és obrir i consolidar un espai d’intercanvi amb el teixit social i educatiu del barri Gòtic de Ciutat Vella, que permeti ampliar consciències i multiplicar el coneixement

Una de les conseqüències de la Covid19 ha estat l’anul·lació de les activitats del ReGenera’t.
Des del Pati llimona volíem treballar el col·lectiu LGTBIQ+, en concret les sigles que es troben a la cua i que corresponen al col·lectiu Transsexual, Intersexual i Queer.
A causa de la crisi, hem decidit engegar les següents càpsules [LGTBIQ+ Confinat] amb la idea que les ponents responen a preguntes sobre el taller que no han pogut desenvolupar.

Per què un taller de sexualitat per a persones trans?

Què son les intersexualitats?

Què podeu aportar a la sexualitat les persones amb cossos no normatius?

Per què un taller d'intersexualitats?

Què ens diuen les experiències trans i intersex sobre el desig?

Identidad hortera