Inici ReGenerat

ReGenerat

En els últims temps, les identitats de gènere i la diversitat sexual són considerades, cada vegada més, qüestions fonamentals per desenvolupar les capacitats humanes i impulsar la igualtat d’oportunitats.

El Pati Llimona vol sumar-se amb una programació específica de veus i sabers diversos, oberta a tota persona. Volem pensar i discutir els gèneres i la sexualitat des de tots els vessants possibles: història, economia, ciència, cultura, educació, noves tecnologies,etc. Amb una perspectiva intercultural i intergeneracional.

Un dels objectius primers del projecte ReGenerat és obrir i consolidar un espai d’intercanvi amb el teixit social i educatiu del barri Gòtic de Ciutat Vella, que permeti ampliar consciències i multiplicar el coneixement

Pròximes activitats

Una de les conseqüències de la Covid19 ha estat l’anul·lació de les activitats del ReGenera’t.
Des del Pati llimona volíem treballar el col·lectiu LGTBIQ+, en concret les sigles que es troben a la cua i que corresponen al col·lectiu Transsexual, Intersexual i Queer.
A causa de la crisi, hem decidit engegar les següents càpsules [LGTBIQ+ Confinat] amb la idea que les ponents responen a preguntes sobre el taller que no han pogut desenvolupar.

Per què un taller de sexualitat per a persones trans?

Què son les intersexualitats?

Què podeu aportar a la sexualitat les persones amb cossos no normatius?

Per què un taller d'intersexualitats?

Què ens diuen les experiències trans i intersex sobre el desig?

Identidad hortera

Moltes de les activitats que desenvolupem al Regenera’t continuen en escenaris diferents, a llocs on conversem per tal d’aprofundir en les idees que els i les convidades ens aporten. Són moments que queden enregistrats en aquest canal i van sumant al món divers que defineix Regenera’t

El plaer de trencar la norma (mostra de cartells de SIDA Studi en motiu del dia de l’orgull LGTBIQ+)

Amb motiu de la jornada reivindicativa de l'orgull LGTBIQ+ del 28 de juny, l'associació SIDA...

Temps per ReGenerar-nxs

En aquests moments difícils en què ens trobem confinades sense poder sortir de casa,...

Del 06/11 al 8/11 – ONLINE- Projecció NOW YOU ARE A WOMAN

LGTBIQ+...  (3r trimestre 2020)DOCUMENTAL NOW YOU ARE A WOMAN (Kènia-Espanya, 2019)Dinamitza FICABData Del divendres 6 de novembre...

Taller per a joves: Elles a les aules

El despertar de l'adolescència pot portar molts dubtes entorn la sexualitat femenina i la relació amb els altres. En aquest taller abordarem dubtes i recursos pràctics per conèixer millor el propi cos i el despertar de noves emocions i sentiments.

26/03 – Ruta: Dones i esport. Les dones també es mouen

La incorporació de les dones a la pràctica esportiva no va ser fàcil. Molts van ser els detractors que s’hi van oposar i van al·legar motius “biològics”, estètics i morals per desplegar tot l’argumentari patriarcal i evitar que les dones practiquessin i sociabilitzessin a través de l’esport.