Dissabte 11 de juliol de 2020

Des de l’àrea de fotografia, treballem per apropar el llenguatge de la fotografia al públic en general; entenent la fotografia com una eina de comunicació, sensibilització i transformació social. Una eina que ha de ser capaç d’interpel·lar, d’aportar arguments per a la reflexió, per entendre, avui més que mai, la realitat que ens envolta.

Creiem que és important que hi hagi un públic interessat a veure i entendre relats fotogràfics i,
creiem que és imprescindible oferir espais que donin veu i visualització a fotògrafs i col·lectius que abordin temàtiques socials contemporànies.

Exposicions actuals

Del 9/07 al 15/09 – Ocupem Les places! Instants de la...

Del 9 de juliol al 15 de setembre. (agost tancat) Fotografies de Sergi Bernal. Aquesta exposició és una mostra de les imatges impactants i insòlites d'una...

Fins al 31/07 – “The fragile strength” de Patricia Esteve

Un projecte de Patricia Esteve Del 4 de març al 31 de juliol de 2020 Cada setmana, noies de barri de Korogocho situat a nord de...

Pròximes exposicions

Exposicions passades

Black and White Vintage Illustrations Obituary Card

El centre cívic ofereix un laboratori fotogràfic en blanc i negre per revelar els teus treballs. Oferim una instal·lació per revelar positius i negatius en diferents horaris.

El plató fotogràfic està destinat a aquelles persones que vulguin desenvolupar els seus treballs creatius i/o professionals. Un espai que posa a la teva disposició tota la infraestructura necessària per al seu ús.
Informació de funcionament i quotes aquí