Des de l’àrea de fotografia, treballem per apropar el llenguatge de la fotografia al públic en general; entenent la fotografia com una eina de comunicació, sensibilització i transformació social. Una eina que ha de ser capaç d’interpel·lar, d’aportar arguments per a la reflexió, per entendre, avui més que mai, la realitat que ens envolta.

Creiem que és important que hi hagi un públic interessat a veure i entendre relats fotogràfics i,
creiem que és imprescindible oferir espais que donin veu i visualització a fotògrafs i col·lectius que abordin temàtiques socials contemporànies.

Black and White Vintage Illustrations Obituary Card

El centre cívic ofereix un laboratori fotogràfic en blanc i negre per revelar els teus treballs. Oferim una instal·lació per revelar positius i negatius en diferents horaris.

El plató fotogràfic està destinat a aquelles persones que vulguin desenvolupar els seus treballs creatius i/o professionals. Un espai que posa a la teva disposició tota la infraestructura necessària per al seu ús.
Informació de funcionament i quotes aquí

Fins al 22/07 – “The fragile strength” de Patricia Esteve

Un projecte de Patricia Esteve Del 4 de març al 22 de juliol de 2020 Cada setmana,...

Fins al 30/06 – 11 Fotoconnectades

Hi participen onze fotògrafes:  Etel Borges Reis, Violeta Cañigueral Casassas, Laura Covarsí Zafrilla, Tatiana Donoso...

Del 17/01 al 14/02 – SOPORTAR – Experimental Photo Festival 2020

A càrrec de: Mark Fennin, Rosalie Anderson, Ramsés Rodriguez Silva, Ruth Argañaraz, Aurélie Bay, Nathalie Hannecart, Mélanie Patris.  Experimentar en...

Del 17/01 al 15/02 – UN MINUT

Un projecte d'Eli Gras Aquesta mostra fotogràfica exposa una faceta gairebé desconeguda de l’artista sonora i...

Del 5/12 al 14/01 – EL COS EMERGENT

Del 5 de desembre al 14 de gener de 2020 Participants: Diana, Laura, Melisa, Paula i...

Fotografia #desdecasa