22 C
Barcelona
Dijous 20 de juny de 2024
Inici Portada #joemquedoacasa L’Àlbum de memòria del confinament

L’Àlbum de memòria del confinament

Des del Centre Cívic Pati Llimona volem agrair la vostra companyia i col·laboració durant tot aquest temps dÀlbum del Confinament. Ha sigut una font de coneixement i reflexió constant.

Considerem que aquest àlbum ja ha complert el seu paper i el seu temps. És així com passa a una nova fase i molt aviat ens posarem en contacte amb vosaltres per compartir les idees que tenim al cap! 

L’Àlbum del Confinament va ser una proposta participativa, un àlbum d’imatges i relats escrits, amb l’objectiu de fer un arxiu de memòria que ens ha permès tenir una col·lecció de moments, reflexions i pensaments durant el confinament de la COVID19. L’Àlbum de memòria del confinament.

Aquest àlbum es va construir al voltant d’aquesta pregunta:

COM RECORDEM AQUESTS DIES EXCEPCIONALS?

Cada persona va viure aquesta situació d’una manera totalment diferent. Cadascú de nosaltres té un record de manera particular aquests dies. Al mateix temps, formem part d’una societat que, probablement, no torni a ser la mateixa, i tots aquests records, ara formen part de la nostra memòria col·lectiva.

L’àlbum del confinament és una recopilació feta per vosaltres, que ens permet recordar aquests moments d’incertesa i excepcionalitat. Un àlbum amb què recordem aquests dies excepcionals.

Imatges i relats escrits vam construir l’Àlbum de memòria del Confinament que es pot veure a l’Instagram @albumconfinament i amb hashtag #albumconfinament #albumconfinamiento #albumpatillimona #memoriaconfinament