[LGTBIQ+] confinat

594

LGTBIQ+ a les aules va ser anul·lat per la situació actual

No obstant en Teo, qui havia de fer el taller s’ha volgut adreçar als joves de Franja per introduir-se i fer-los cinc cèntims de taller.

Càpsules LGTBIQ Confinat

Una de les conseqüències de la Covid19 ha estat l’anul·lació de les activitats del ReGenera’t.
Des del Pati llimona volíem treballar el col·lectiu LGTBIQ+, en concret les sigles que es troben a la cua i que corresponen al col·lectiu Transsexual, Intersexual i Queer.
A causa de la crisi, hem decidit engegar les següents càpsules [LGTBIQ+ Confinat] amb la idea que les ponents responen a preguntes sobre el taller que no han pogut desenvolupar.

 

 

 

Aprofitant que estem al trimestre [LGTBIQ+] compartim l’entrevista que van fer les companyes de Moolaade Col·lectiva, entitat feminista col·laboradora del Pati Llimona, a Cris Darriba, militant de la Crida LGTBI:
“Reivindicamos el componente de clase que históricamente ha tenido la lucha LGBTI”
Pots veure l’entrevista aquí

El 26 d’abril, va ser el Dia de la Visibilitat Lèsbica. Com que les circumstàncies no ens van permetre sortir al carrer juntes per cridar-ho, enguany ho vam reivindicar a les xarxes!

Aquí pots veure els testimonis que ens van deixar de totes les participants

 

Recopilem el vídeo de  la Paula Alcaide, qui l’any passat ens va fer un taller per ajudar a entendre què és la lesbofòbia interioritzada, com s’articula la por i l’ansietat que fa que les dones que estimen altres dones s’amaguin o ocultin informació sobre la seva orientació afectiva-sexual i quines conseqüències se’n deriven.