Després de tot el darrer mes rebent projectes, hem arribat a un total de 91 entregues, sent la segona edició la que més imatges ha registrat. Uns resultats amb els quals estem molt orgulloses i és un indicador de la bona salut que gaudeix el món de la fotografia.

La jornada d’avui ha estat centrada en la reunió dels tres membres del jurat i com ha evolucionat l’acte fins a arribar a un acord. Una decisió que no ha estat gens fàcil a causa de la gran qualitat amb què s’han trobat.
El jurat ha examinat els projectes tenint en compte alguns aspectes que us volem destacar: s’ha parlat sobre la versatilitat del projecte a diversos formats expositius, a més s’ha dedicat una bona estona a valorar la capacitat de sorprendre, així com la capacitat de l’obra de transmetre, d’explicar una història.

Finalment, ha arribat el moment de decidir-se amb la següent resolució:

Finalistes:
Juana Casas – Fins que el confinament ens separi
Aleix David Soler – Still Life
Ferran Padró – Emmascarats

Premi Visual Korner
Silvia PrióTigancă Vrăjitoare

Enhorabona als quatre finalistes i a la guanyadora del Premi VisualKorner!!

Tigancă Vrăjitoare

O la gitana bruixa és el treball que la Sílvia Prió va dur a terme en una comunitat rom de Bucarest…llegir més

Sílvia Prió

 

A més, els membres del jurat ens van deixar les seves impressions i alguns consells que pots veure aquí 

Al llarg de l’any 2021 veurem aquests quatre treballs exposats en les nostres sales i el projecte guanyador anirà també a la sala d’exposició del laboratori VisualKorner. Així com, gaudeix del premi VisualKorner, 1.000 € per a la producció del projecte.

Des del Centre Cívic Pati Llimona, enviem el nostre més sincer agraïment a totes les persones participants, al nostre patrocinador Visualkorner i al nostre jurat que ens ha ajudat en la tasca més complicada, la decisió final.

Entrades relacionades:
Bases de la 2ª convocatòria VisualKorner
El Jurat de la 2ª convocatòria Visualkorner