Dilluns 19 d’abril a les 18 h
Sala Maria Aurèlia Capmany
Presentació del llibre Migrar i Resistir. Històries de l’últim èxode a Europa de Mònica Parra Ràfols i de la mà de Yolanda Babiloni, activista en temes de migració/refugi i del poble palestí.
L’acte anirà acompanyat de lectures i projecció d’imatges.
Migrar i resistir és un testimoni vital i imprescindible, necessari per conèixer la realitat de la crisi humanitària que està succeint ara mateix al nostre continent.

El llibre, escrit en primera persona, narra l’experiència de la Mònica, una dona que comença fotografiant, documentant i denunciant la situació que pateixen els que arriben i que acaba fent de voluntària en diferents camps de refugiats. Durant tres anys, l’escriptora coneix a homes i a dones que han fet l’impossible per començar una nova vida, lluny de la guerra, la misèria o l’opressió i que s’han trobat amb una Europa cruel que no respecta ni el dret a la vida.

De la mà honesta de la narradora, veiem com voluntaris independents i activistes lluiten per humanitzar situacions mentre els polítics i una part de la societat miren cap a un altre costat.

Un relat de resiliència i resistència però, sobretot, de dignitat i d’amor cap als altres.

Inscripció prèvia obligatòria fent clic aquí.
Les inscripcions es podran fer a partir del dia 6 d’abril a les 9 h