Diumenge 5 de juliol de 2020
Inici Inscripcions a les càpsules juliol

Inscripcions a les càpsules juliol

Inscripcions on-line a partir del 30 de juny a les 10h
Les càpsules es realitzaran del 6 al 24 de juliol,
són tallers gratuïts i alguns tenen un suplement econòmic per al material i que caldrà pagar en efectiu el primer dia del taller.

Pots consultar totes les propostes de tallers i els seus continguts aquí

Cal Saber

Les places són limitades i podràs inscriure’t a partir de dimarts 30 de juny a les 10h

Totes les càpsules són gratuïtes però d’accés restringit a aquelles persones que s’hagin inscrit. Si t’has apuntat a un taller i finalment no la pots seguir, comunica-ho al més aviat possible a inscripcions@patillimona.net perquè una altra persona la pugui gaudir.

INSCRIPCIONS
Online, presencials i per telèfon a partir del dimarts 30 de juny a les 10 h. https://inscripcions.patillimona.net

Horari Presencial i telefònic: de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.
Les places són limitades. Alguns tallers tenen un suplement econòmic per al material i que caldrà pagar en efectiu el primer dia del taller.

Els tallers online es realitzaran a través de la plataforma Zoom.

El suport tècnic que recomanem és l’ordinador amb càmera i micro, ja que funciona molt millor que amb dispositius mòbils o tauletes.

Per accedir a l’aula virtual i la resta d’instruccions us les facilitarem un cop inscrits al correu electrònic que ens faciliteu en el moment de fer la inscripció. Si us plau, si ja estaves registrat, confirma que sigui l’adreça del correu amb la qual vols accedir al curs.

La imatge (fotos, vídeos), la veu i els trets físics dels i les usuàries són tractats com imatges confidencials i estan legalment protegides.

El centre es reserva el dret d’admissió a la plataforma cap aquelles persones que no respectin la feina dels docents i el personal del centre, així com el procés d’aprenentatge de la resta de persones usuàries.

Per qualsevol consulta sobre les inscripcions ens podeu trobar a inscripcions@patillimona.net