Activitat gratuïta. INSCRIU-T’HI

Us presentem amb molta il·lusió el projecte 🍭YAS+: SEXUALITATS I EXPRESSIONS ARTÍSTIQUES amb @tesshache_

💥Si tens entre 16 i 25 anys i inquietuds sobre sexualitats, gènere, identitat, corporalitat, afectes, salut sexual, cicle menstrual… No hi pots faltar!

A través de l’expressió artística i el pensament crític, crearem un projecte amb perspectiva de gènere, interseccional i en clau de drets!

🔻On i quan?🔻
23 i 30 d’octubre, 6, 13, 20 i 27 de novembre i tancament del projecte el 4 de desembre. En horari de 17.30 a 20.00 h al Centre Cívic Pati Llimona de Ciutat Vella (carrer Regomir, 3).


🔻Com?🔻

A través de les trobades, els activismes feministes, la mirada queer i les expressions artístiques treballarem les diferents temàtiques i crearem una intervenció artística. En aquesta edició la idea és treballar a través del moviment i l’expressió, la performance, entenent-la com una disciplina integral que ens ajuda a comprendre(ns) millor des del joc, l’emoció i el cos. També comptarem amb un taller de fanzine, per materialitzar a través de les nostres mans tot allò que anem aprenent, els pensaments que emergeixen i totes les nostres inquietuds. Estigues atent al nostre compte per saber qui seran els nostres talleristes!

💘⚡T’hi apuntes? T’has d’inscriure a yas@abd-ong.org o a través del formulari que ha deixat @sexus_org a l’enllaç de la seva bio, o a través del nostre enllaç.

Tens temps fins al 19 d’octubre, si tens dubtes o necessites més informació pots escriure’ls també!

 

Aquesta activitat està dins del nostre cicle REGENERA’T