Esta entrada tiene una versión en castellano

El Visionat de portafolis forma part d’un conjunt d’accions fetes des del Centre Cívic Pati Llimona per afavorir el coneixement i l’aprofundiment de la fotografia. Una activitat dirigida a totes les persones interessades que, tenint un projecte en curs o tancat, volen compartir el seu treball i poder rebre la valoració d’un jurat expert.
Enguany, seguim gaudint de la col·laboració de SIGMA com a patrocinador, empresa de reconegut prestigi en el món de la fotografia.

El visionat comptarà amb un jurat expert format per:

Mireia Plans – Fotògrafa i professora de la Facultat de Belles Arts de la UB
Edu Ponces – Fotògraf membre de Ruido Photo i Ambaixador de SIGMA Photo
Guillem Trius – Fotògraf membre de Oak Stories i Ambaixador de SIGMA Photo

Calendari

 • Presentació de projectes: del 20 de maig al 14 de juny
 • Preselecció de projectes: el 16 i el 17 de juny
 • Visionat dels treballs seleccionats: el 18 de juny, de 18 a 20.30 h

Enguany el Visionat de Portafolis SIGMA Pati Llimona 2020 es transmetrà on line a través dels canals de YouTube i Facebook del Centre Cívic Pati Llimona. Per tal de facilitar la seva difusió i ateses a les restriccions d’aforament, el jurat es reunirà a porta tancada amb les persones que participin en la sessió final del dijous 18 de juny, al C.C Pati Llimona. Aquesta sessió es transmetrà on line a través de les xarxes ja citades.

Dinàmica i premis

Se seleccionaran vuit projectes dels treballs enviats prèviament. Els treballs escollits es presentaran a porta tancada amb la presència del jurat i cadascuna de les persones finalistes, per tal que el jurat realitzi una valoració.

El jurat premiarà els dos primers projectes amb millor valoració de la següent manera:

Primer projecte amb millor valoració. Premis: un objectiu SIGMA sèrie art 24-105mm + Programació d’una exposició al C.C Pati Llimona al llarg de l’any 2021.*

Segon projecte amb millor valoració. Premis: un objectiu SIGMA sèrie DN 60mm + Programació d’una exposició al C.C Pati Llimona durant l’any 2021.*

* La producció de l’obra anirà a càrrec de l’artista. Les dates poden canviar segons les necessitats de programació.

Condicions

 • La persona participant declara tenir l’autoria de les fotografies i/o tenir-ne el copyrights, així com el dret d’ús de la imatge de les persones que s’hi poden reconèixer.
 • La temàtica és lliure, el projecte pot ser individual o col·lectiu. Només s’acceptarà un projecte per persona i/o col·lectiu
 • El projecte pot estar en fase d’elaboració o tancat.
 • En el cas que el projecte sigui un fotollibre o un altre format similar s’han d’incloure, a més  de les imatges i el text, una proposta de maquetació en PDF i molt recomanable una simulació (moockup)

La participació d’aquest visionat significa l’acceptació de les condicions que s’hi estipulen

Com presentar el projecte?

On Line:

1- Has d’omplir i enviar aquest formulari d’inscripció
2-Envia el projecte a través d’un servei d’arxius com Send Firefox, un servei d’allotjament al núvol (Dropbox, One Drive, NextCloud) o es pot enviar a través d’un servei com WeTransfer a convocatories@patillimona.net

Presencial:

 1. Imprimir i complimentar aquest document
 2. Lliurar el projecte a la recepció del Centre Cívic Pati Llimona (Carrer Regomir 3, Barcelona), amb el document d’inscripció imprès, les imatges i el projecte explicatiu dins un llapis de memòria o un CD.

Sigui presencial o online, és obligatori presentar:

 • Les imatges en format JPG de baixa qualitat (no superior 1Mb cadascuna)
 • Un document amb:
  – L’explicació del projecte incloent les tècniques utilitzades
  – La quantitat, la dimensió i el suport de les imatges que es volen exposa
  – Es valorarà positivament la presentació d’una proposta expositiva.

No complir amb alguna d’aquestes condicions i requeriments de presentació del projecte, l’exclou automàticament de la seva participació.

Fa possible aquesta activitat