logopetit_tothistòriaTOT HISTÒRIA ASSOCIACIÓ CULTURAL és una entitat que té com a objectiu el desenvolupament de les humanitats, en un diàleg obert amb la societat. Amb la voluntat d’aprofundir en la radicalitat democràtica, el dret a decidir dels pobles i la transformació social a partir de la cultura.

Quant se us pot troba al Pati?:  Ens podeu trobar els dimecres de 19,30 a 21h. Al Centre Cívic Pati Llimona 2n pis, despatx D3

Què fem? Tertúlies, rutes culturals, excursions, xerrades, cinefòrums, amb l’objectiu de generar debat i coneixement cultural per totes les persones.

Activitats destacades

La Tertúlia d’història: grup de lectura sobre llibres d’història, que ens reunim cada primer divendres de mes al Centre Cívic Pati Llimona, per parlar sobre un llibre que prèviament ens hem llegit. Els llibres són d’assaig o recerca històrica, d’autors/es i obres reconegudes. Les lectures són consensuades entre tots i totes, i la participació és oberta a tothom que li agradi la història, que tingui ganes d’aprendre dialogant, i vulgui compartir el coneixement. Una tertúlia on el “diàleg s’estableix a partir de la validesa de les argumentacions i no de les posicions de poder, en les reflexions aportades i no en les categories”. Amb la tertúlia aprenem cada dia més història entre tots i totes. Activitat oberta i gratuïta.

Cinefòrums: Projecció d’una pel·lícula al Centre Cívic Pati Llimona, amb freqüència mensual, habitualment de caràcter històric seguida d’un debat entre els participants. Activitat oberta i gratuïta.

Rutes Culturals per la història de Barcelona: Itineraris pensats amb molt de rigor històric per barris i fets de la ciutat, com per exemple l’època medieval, el barri de Sant Andreu, Horta, recorreguts per Ciutat Vella…

Xerrades: Organitzem xerrades tant al Pati Llimona com al Centre Cultural Can Fabra amb persones que des de qualsevol àmbit estan fent aportacions de rigor a les humanitat i la cultura. Tant amb investigadors reconeguts com emergents. Activitat oberta i gratuïta.

Excursions: De vegades ens desplacem a un escenari històric fora de Barcelona, com la batalla de l’Ebre, la ruta de l’Exili, el monestir de Vallbona de les monges…

Catxipanda, Diari no diari d’Història Revista online editada per l’associació, on publiquem articles de caràcter divulgatiu sobre humanitats, preferentment d’història.

Cursos: Tallers, seminaris sobre història destinats a aportar coneixement i debat sobre el passat. Realitzats: II República i Guerra Civil, Edat Mitjana, Edat Moderna.

Correu-e: tothistoria@tothistoria.cat

WEB:  http://tothistoria.cat/

Telèfon: 610 503 601 (Gregor) // 609 422 089 (Pau )

Segueix l’actualitat de Tot Història a través de les seves xarxes socials:

facebooktwitter