El dissabte 5 de novembre tindrem el luxe d’acollir el 8è PicSharing Encuentro de intercambio de Foto en Barcelona, emmarcat en la jornada de celebracions del 25 aniversari del centre.

Hi haurà com sempre intercanvi de fotos entre els participants. Penjarem les imatges rebudes en un enorme mural / mosaic, on podràs escollir quina foto vols a canvi de la teva.

Tindrem també un moment PicTelling en què et convidarem a explicar-nos breument la història de les teves fotos.

El tema d’aquest PicSharing és el turisme massiu a Barcelona: tindrem l’honor i el plaer d’entrevistar a Marc Javierre i Abel Espinosa  , que ens parlaran del seu treball de fotodocumentalistes. També podrem apreciar l’obra de tots dos en una petita exposició efímera.

I com sempre hi haurà sorteig de premis oferts pels nostres patrocinadors! Aviat tots els detalls sobre els premis.

Durant tot l’esdeveniment podràs amenitzar l’espera gaudint de la riquíssima menjar i beguda de les amigues d’El Tarantino Street Food

I després de l’intercanvi no marxis perquè la festa continua amb cervesa oferida per Moritz i música amb el nostre DJ!

Programació:
– De 17,30h a 18,30h aprox .: Lliurament de fotos dels participants i exposició de les mateixes en un enorme mural (Acceptarem fotos fins que s’acabi l’espai disponible per a penjar-les, llavors com més aviat vinguis més possibilitats tindràs de participar)

– 18h: visita guiada de Marco Panzetti a la exposició “We are not going back”
– 18,30h: PicTelling: explica la història de la teva foto
– 19h: Entrevista als artistes convidats
– 20h: Sorteig de premis
– 20,20h: Intercanvi de fotos dels participants
– A partir de les 20,45h: Dj Andy Loop.

Que fotos poden participar-hi?

Qualsevol tipus i mida de fotografia anirà bé, no importa si digital o analògica, instantània o subaquàtica. Una / s foto / s que t’agradin i signifiquin alguna cosa per a tu. S’accepten fins a un màxim de 3 fotos per persona.
Úniques condicions imprescindibles són:

Que siguin fotos de veritat, en paper fotogràfic. Les imatges impreses en paper normal din A4 no valen, ni tampoc les postals.
Com sempre se us demana que les fotos aportades tinguin un mínim de qualitat. No han de ser necessàriament fotos professionals, però tampoc s’acceptaran fotos trencades, deformades, espatllades, totalment fosques/subexposades, totalment cremades/sobre-exposades, etc ..
Gràcies!
Quant costa? L’esdeveniment és gratuït.
No obstant això, és obligatori tenir targeta de l’associació PicSharing per participar en l’intercanvi. El seu preu durant el dia de l’esdeveniment és de 2,50 € en lloc dels 5 € habituals. Val tot l’any i dóna dret a diverses ofertes i descomptes.

T’hi esperem, PicSharer !!

Col·laboren:

Moritz_3@2xLogo272x90_Tardor