La taula “Migració i drets humans” té com a objectiu conèixer i compartir les seves idees sobre models alternatius pel marc regulatori actual, tant a la immigració com a nivell de convivència en la diversitat. Aquest es basarà el debat de tres perspectives: acadèmic, política i els moviments socials. És possible tenir un món sense fronteres? Si les fronteres morts, quines són les alternatives? i dins d’alternatives, quines són les claus per un model regulatori i de convivència, basat en la universalització dels drets humans?

Ponents:

Ricard Zapata Barrero. Professor del Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra i Director del Grup de Recerca Interdisciplinari sobre Immigració.

Adela Ros Hijar. Especialista en Immigració i Política Social. Secretaria de Immigració de la Generalitat de Catalunya de 2004-2006.

Martín Habiague. Fundador i Director de la Fundació Ciutadania Multicultural Mescladís.

Modera: Ana Fernández-Aballí. Investigadora del Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra.

Aquesta activitat forma part del Festival de Fotografia Documental DocField i dins del marc de Diálogos Invisible , un projecte fotogràfic de Mescladís​ i Joan Tomás .

A partir de les 19:30h