Arriba la 6èna edició del festival de fotografia del Pati Llimona, que comença aquest 6 de març i ho fem amb la col·laboració de diversos col·lectius de la fotografia, cal destacar, per aquesta edició la participació de Barcelona Photobloggers.

Durant els dies de l’Enfocats , el Centre Cívic volem ser presents al barri, on s’hi podrà trobar l’Enfocats al Gòtic, una proposta que faran els alumnes IEFC i que guarnirà 12 comerços del gòtic. Pel que fa la resta d’exposicions, hi podràs veure el retrat de l’#efecteCanVies de la mà de Jordi Borràs, la problemàtica del comerços de tota la vida de  Mònica Villanueva i David Torreblanca  amb Vides rere el taulell,  i l’exposició del TAF! la fotografia com acció directa, de Oriana Eliçabe.

Visionat de portfolis, tallers, passejades, exposicions a diferents espais de Barcelona  entre d’altres propostes. Ens agradaria que hi fossis a partir d’aquest 6 de març a les 19:30h, on tindrem alguna sorpresa reservada. Segueix l’actualitat del festival a través de l’etiqueta #enfocats

Finalment, volem esmentar a tothom que fa possible aquest festival Enfocats 2015, des de Espai Nag, Taller Milans, Caja Azul, Barcelona Photobloggers, Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, Francesc Català-Roca espai de fotografia, Col·lectiu Enmedio i Moritz.

T’esperem aquest 6 de març!