Agus Prats, dissenyador gràfic i fotògraf, va patir l’any 2001 una agressió que li va produir una greu lesió neurològica que el va deixar en cadira de rodes.
El 2015 , a causa d’un trasllat, l’Agus perd el seu llibre hospitalari i amb això una part importantíssima de la seva vida. Fruït de buscar-ho desesperadament, torna al lloc de l’agressió i refent el camí, l’autor es veu reflexat en els vidres dels aparadors i portes, i de mica en mica es submergeix en l’idea del mirall , del temps i de si mateix.

The mirror chair project - el llibreThe mirror chair project

D’aqui sorgeix fer fotografies de carrer des de la cadira de rodes amb un dispositiu per control remot sense mirar a través del visor.
l’Agus disparava sense distraccions i connectant amb l’entorn, on es preguntava: I si d’alguna manera, les coses que ens han passat es reflecteixen en el nostre present com estrelles llunyanes en el temps? No seria això la memòria? I si es pogués captar la seva llum?
Alguna cosa va invocar perquè, mentre fotografiava, el Diari finalment apareix.

The mirror chair project - el llibreThe mirror chair project – el llibre

Aquest viatge ha aconseguit materialitzar-se en format Llibre gràcies a l’incansable interès i empenta de Txema Salvans, que s’ha encarregat de realitzar un campanya de micromecenatge, de l’edició de les fotos, amb disseny d’Opisso Studio i té un text d’Andrés Hispano.

L’edició especial del Llibre ve acompanyada d’un facsímil del Diari hospitalari del 2001 i serà presentat el dimecres 21 de novembre a les 19:30h amb la presència de Txema Salvans i Opisso Studio a la Sala Maria Aurèlia Capmany del C.C. Pati Llimona.

The mirror chair project - el llibre