El puma és l’origen d’un viatge extraordinari per muntanyes, glaceres, boscos, mars, selves i deserts. Quinze mesos de ruta per tots els continents a la recerca de set animals en perill d’extinció. El repte d’Andoni Canela és trobar i fotografiar el puma, però també el llop ibèric, el bisó americà, el pingüí papua, el cocodril marí, el calau bicorne i l’elefant africà. Canela, a més, planteja una cosa poc habitual en aquest tipus d’aventures: que l’acompanyi la seva parella, l’escriptora Meritxell Margarit, i els seus dos fills, de nou i tres anys. Les experiències diàries al costat dels animals salvatges es barregen amb les històries del viatge i el creixement dels infants.

El llibre recull les imatges més impactants de la volta al món que Andoni Canela, reconegut fotògraf de natura, va fer per documentar la fauna en perill d’extinció de set continents. En aquest viatge, que va durar més d’un any, el va acompanyar la família: l’escriptora Meritxell Margarit, autora dels textos del llibre, i els seus dos fills, de tres i nou anys.

L’acte serà introduït pel periodista mediambiental José Luis Gallego, i comptarà amb la presència d’Andoni Canela i Meritxell Margarit.

Dijous a les 19.30h al pati llimona.

+ informació sobre el llibre