23.7 C
Barcelona
Dimarts 28 de maig de 2024

Plàstica és una de les nostres àrees de tallers més creatives. Inclou diferents propostes que van des del dibuix i la pintura en diferents formats, a la restauració de mobles i la serigrafia. Compta també d’un petit apartat de cursos al voltant del llibre i la seva realització artesanal.

Us volem ensenyar un petit tastet de què es va treballar l’últim trimestre en aquests tallers, mitjançant les obres que estan realitzant els alumnes en aquest dia des de casa.

Us volem ensenyar un petit tastet de què es va treballar l’últim trimestre en aquests tallers, mitjançant les obres que estan realitzant els alumnes en aquest dia des de casa.

Il·lustració

Les il·lustracions que s’han treballat en el taller parteixen del relat que la poeta Francine Cristophe explica al documental Human sobre la supervivència a l’Holocaust.

Un relat que serveix d’espurna creativa inicial per desenvolupar el projecte personal dels alumnes. Després de la lectura, a partir del mateix text o la idea que transmet o allò que inspira, es proposa crear una narració visual. El tema era la guerra i la proposta era explorar personalment allò què vols comunicar sobre aquest tema.

Et deixem amb un recull dels treballs realitzats pels alumnes del taller d’Il·lustració que s’imparteix els dimarts a la tarda. Un taller impartit per l’artista Fidel Pereiro

Serigrafia

La serigrafia és un procediment d’estampació que permet reproduir una imatge sobre una gran varietat de materials. En els tallers del Pati Llimona es treballa principalment amb papers i tèxtil. Cada alumne decideix la temàtica de la seva creació artística, així com la combinació de colors i el suport de reproducció. És una tècnica força addictiva!

Els tallers de serigrafia son impartit pel Sergio Rocha. Hi ha sis horaris diferents per escollir: dimarts, dijous i divendres de matí, dimecres de tarda i dilluns i divendres de vespre. Et mostrem algunes de les creacions que han sortit aquest últim trimestre.

Urban Sketching

L’Urban Sketching és el dibuix urbà i combina tota mena de tècniques. Els professionals i aficionats que el practiquen s’autoanomenen urban sketchers, fomenten la pràctica del dibuix in situ, i l’observació directa de la vida urbana. Milers de dibuixants urbans (Urban Sketchers) comparteixen el lema “Veure el món, dibuix a dibuix” mentre comparteixen els seus treballs a Internet en nombrosos blogs i xarxes socials.
Al Pati Llimona comparteixen la seva passió en el taller d’Urban Sketching que imparteix la Lucía Gómez els dimecres a la tarda. Tot seguit unes mostres que han sortit del taller: