Un projecte de Patricia Esteve

Sala Ruïnes
Data: del 7 al 28 de març de 2019
Inauguració: 7 de març a les 19.30 h

Activitats paral·leles:

– Presentació del llibre Out of this life
Dijous 14 de març a les 19.30 h
Sala Joan Maragall

– Activitat fotogràfica entorn de la pèrdua, amb la col.laboració d’associacions en prevenció del suïcidi. Més info: info@patriciaesteve.com

El projecte Out of this life és un projecte documental sobre persones que han intentat treure’s la vida o han perdut a un ésser estimat a causa del suïcidi a Kènia. Històries individuals narrades amb imatges on les emocions prenen un lloc central i ens permeten parlar sobre l’estigma i la injustícia social i legal que molts han sofert. Segons el codi penal de Kènia, el suïcidi es considera un crim i la pena són dos anys de presó.
El mètode de treball es basa en entrevistes on les persones que han compartit les seves històries també han escrit texts relacionats amb les seves vivències, que més tard han format el punt de partida per generar les imatges de l’exposició.
Així combinant imatges i paraules s’ha creat una narrativa visual que ha permès tractar el tema del suïcidi des de d’un punt de vista intimista i amb un cert aire poètic. On les imatges ens conviden a posar-nos al lloc de l’altre deixant enrere qualsevol prejudici.
Out of this life vol generar un diàleg necessari en qualsevol comunitat on es condemni el suïcidi per motius culturals, socials o religiosos.

Col·laboren

Logotip nou Moritz