LGTBIQ+…  A LES AULES (3r trimestre 2020)

MARTELLS, PLOMES I XAPES. TALLER DE SENSIBILITZACIÓ SOBRE DIVERSITAT SEXUAL I DE GÈNERE PER A INFANTS I JOVES
DinamitzaTeo Pardo, Tècnic Educació Sexual i Afectiva
Dataa convenir
Horaria convenir
Si sou un equipament educatiu i us interessa aquesta activitat, poseu-vos en contacte a través de:  regenerat@patillimona.net

 

Descripció:

Fent servir d’excusa la creació de xapes, parlem amb infants i joves de forma amena i divertida sobre diversitat sexual i de gènere. La finalitat del taller és donar referents LGTBI+ positius, ampliar l’imaginari sobre els models familiars i sobre la multiplicitat de maneres d’expressar i viure el gènere. En el taller elaborarem xapes personalitzades amb dibuixos, lemes i missatges sobre el dret a viure en llibertat i sense discriminacions la preferència sexual, l’expressió i la identitat de gènere. Aquesta activitat pretén prevenir la lgtbifòbia mitjançant la creativitat i la imaginació de les criatures.

Objectiu de la càpsula:

Afavorir una visió del gènere, les sexualitats i els vincles afectius lliures d’estereotips masclistes. Parlar amb naturalitat de diversitat sexual i de gènere. Fomentar la solidaritat vers les persones LGTBIQ+ tot visibilitzant la diversitat sexual i de gènere com a riquesa.

Metodologia:

Treballarem la diversitat sexual i de gènere mitjançant metodologies plàstiques i pedagògiques properes a la realitat del grup. Aquesta acció genera un espai d’intercanvi d’idees, vivències i coneixements, de reflexió i també d’imaginació i diversió.

 

Segueix-nos a:  (facebook) @regeneratt     (insta) regenerat_     ( youtube) youtube.com/ccpatillimona

Si tens alguna proposta, projecte, suggeriment, etc. Contacta’ns a: regenerat@patillimona.net