El Museu Etnològic de Barcelona organitza una sèrie d’itineraris per a conèixer les cares de Barcelona amb una mirada antropològica, que et permetran fer tot de descobertes relacionades amb la identitat col·lectiva i amb les relacions dels individus amb la història de la ciutat.

D’entre les diferents rutes que pots trobar, el Centre Cívic Pati Llimona és el punt d’inici d’una ruta que transcorre pel barri Gòtic i que recorre aquells espais de commemoració, habitualment erigits pel poder. Durant la caminada s’analitzarà la relació dels ciutadans amb uns espais pensats per mantenir la memòria de fets polítics, socials, culturals o religiosos.

La ruta començara a les 11h del 17 de juny, i seguirà els següents espais:

A. Centre cívic Pati Llimona – C/ Regomir, 3
B. Capella Sant Cristòfol – C/ Regomir, 6
C. Seguici Carrer Ciutat – C/ Ciutat
D. Plaça Ajuntament
E. Placa Gustau Muñoz – C/ Ferran, 34
F. Parròquia Sant Jaume – C/ Ferran, 28
G. Cal Massana – C/ Ferran, 14

Cada ruta arrenca des d’un Centre Cívic o espai cultural que haurà col·laborat en l’elaboració de la proposta. I, en cadascun dels itineraris, es busca la participació dels mateixos assistents. Aquests, no únicament escoltaran les explicacions, sinó que també donaran la seva opinió i aportaran coneixement, ampliant així els punts de vista i fent les seves pròpies aportacions.

Inscriu-te aquí!, és gratuït!