23.9 C
Barcelona
Dimarts 18 de juny de 2024

A continuació trobareu un llistat d’iniciatives activades des de diferents sectors (associatius, privats i públics) que tenen com a objectiu donar suport en aquests temps plens d’incerteses socials, emocional i econòmiques.
Si coneixeu iniciatives similars, si us plau, fes-les arribar a través del correu ccpatillimona@patillimona.net

Vecines en Red Ciutat Vella

Xarxa d’assistència de suport mutu per garantir l’accés a recursos bàsics i drets, seguretat laboral i de l’habitatge de Ciutat Vella

ññ

ññ

Ofereix  servei assistencial de menjar, compres supermercat i farmàcia, cura d’infants, ajuda amb internet per gestions administratives online i d’acompanyament telefònic a les persones i col·lectius vulnerables com gent gran, diversos funcionals, sense sostre, persones amb discapacitat visual o dones en situació de risc.

Col·legi de psicòlegs de Catalunya

Telèfon, amb un horari específic, d’un equip de psicòlegs per tal de donar suport emocional. A més, de 17 a 19h videoconferències per l’assistència emocional a Persones Sordes (signants o oralistes).

Suara Cooperativa

Manifest contra el maltractament a la gent gran coincidint amb el Covid-19

Suara Cooperativa

Servei gratuït online per donar suport emocional i físic durant el confinament

Suara Cooperativa

Web especial amb informació sobre Coronavirus i un telèfon d’atenció ciutadana

Psicólogues perinatals

Ajuda psicològica per a embarassades i dones que acaben de parir.

j

SEM i CATSALUT

Psicòlegs del SEM, en col·laboració amb el CATSALUT brinden suport psicològic i emocional durant el confinament. Tenen una app amb eines per l’autogestió emocional, un test per saber si és necessari suport psicològic i, a posteriori, un professional t’atén per telèfon.

Xarxes veïnals i de cura mútua creen més de 500 espais de solidaritat en tot l’Estat per a fer front a una crisi social que ha sobrepassat a les autoritats. Troba en aquest mapa les iniciatives més pròximes.