Greetings from Barcelona és una intervenció artística dels alumnes i professors del Màster de Fotografia i Disseny d’ELISAVA i part de la postal com a tema, mitjà i fi.

La targeta postal ha estat fonamental en el desenvolupament i popularització tant de la fotografia com del turisme, sent per a tots dos camps un element fonamental sense el qual no es podria entendre cap d’ells. Alhora, la postal, com a imatge simulacre d’un món ideal, no és més que una ficció creada per al turista, en la qual es representa un món domesticat, amable i tolerat per a tots els públics.

Greetings from Barcelona qüestiona la postal, la seva importància, història i ús actual, així com la seva recent transició al món digital a través de plataformes com Instagram, investigant al mateix temps la imatge simulacre que s’ha construït de la ciutat de Barcelona a través de la postal.

Artistes: Toni Amengual, Sandro Arabyan, Alejandro Beltrán, Guillermo Fernández, Farah Foudeh, Marcelo Isurralde, Katharina Klapper, Dimitry Levdanski, Helena Olcina, Angel Palomar, Eve Quick, Elena Rodríguez, Lorena Ros, Ibrahim Sajid, Camilo Villegas, Katherin Wermke.

Comissari: Lisa Attard, Pedro Vicente
Disseny gràfic: Camilo Villegas
Web: Dimitry Levdanski
Instagram: Farah Foudeh

Greetings from Barcelona és un projecte del Màster de Fotografia i Disseny d’ELISAVA i es compon d’una instal·lació amb postals en diferents seus de la #rutadocfield del festival DOCfield 17 durant la durada del festival, i una exposició a l’espai Miscel·lània de Barcelona del 23 al 26 de Novembre de 2017.