Del 5 de maig al 25 de juny

Obres gràfiques de Roger La Puente Duran

“Vivim en una guerra soterrada. Quan dia sí i dia també veiem la violència policial dedicada a fer fora de casa persones i famílies senceres per tal de protegir els drets de fons d’inversió, i a sobre ho estem finançant amb recursos públics, el despropòsit és estrepitós. L’única anormalitat és permetre-ho. Afortunadament, hi ha col·lectius que lluiten diàriament per intentar frenar aquesta tragèdia, al preu d’exposar-se físicament i judicialment a una repressió desproporcionada.

He triat aquest format de seqüències fotogràfiques, algunes més narratives i d’altres més emocionals, perquè el llenguatge visual dels còmics sempre m’ha recordat els storyboards cinematogràfics. Imatges-frase, que podrien formar part d’un film que encara no s’ha fet.”

Aquesta sèrie de tres obres ens parla d’una guerra soterrada, que dia a dia es lliura entre les forces policials desproporcionades i la ciutadania.

L’autor ha triat el format de seqüència fotogràfica, mitjançant el llenguatge visual del còmic, que evoca els storyboards cinematogràfics, i és justament l’audiovisual l’eina de treball que fa servir d’aquest activista multifacètic per denunciar, sensibilitzar i informar de diferents problemàtiques.

Un projecte de La Interferència produccions

Lloc: Espai Termes (Regomir, 7) – Façana del Centre Cívic i passadís