Del 10 al 20 de desembre de 2021

ATRAPATS un projecte de Mireia Comas.

Atrapats relata el cas de dotze joves migrats que viuen en una nau industrial abandonada de Terrassa. La crisi sociosanitària i l’estat d’alarma els van deixar sense les necessitats més bàsiques cobertes per sobreviure i van haver de tirar endavant com van poder amb una restricció de mobilitat que encara els feia més vulnerables. Organitzats dins la xarxa de suport mutu Terrassa Sense Murs, els joves van rebre l’ajuda de persones anònimes mitjançant una caixa de resistència creada arran de l’excepcionalitat del moment.

 

DIJOUS 16 DE DESEMBRE

Visita guiada a l’exposició, de la mà de l’autora, de 19.15 a 20.15 h. Inscripció prèvia fent clic aquí. Places limitades

 

Aquesta exposició forma part del circuit expositiu de la primera edició del  Festival Internacional de Fotografia sobre Drets Humans i Justícia Global de Barcelona

La primera edició del Festival Internacional de Fotografia sobre Drets Humans i Justícia Global de Barcelona es farà a la ciutat del 10 de desembre (Dia Internacional dels Drets Humans) fins al 20 de desembre. Durant aquests deu dies es podran veure 10 exposicions de gran format als carrers de Barcelona, una a cada Districte.

El CC Pati Llimona, en representació del Districte de Ciutat Vella, acollirà l’exposició Atrapats de Mireia Comas, una història sobre uns joves migrats que viuen a una nau abandonada de Terrassa.

El Festival pretén donar una mirada a la situació dels drets humans, als problemes globals, i les seves causes utilitzant la fotografia per generar espais de reflexió i informació que estimulin una ciutadania crítica, amb capacitat d’intervenir en els debats que conformen el nostre temps.

Inauguració del festival el 09 de desembre a les 19 h al C.C Cotxeres de Sants.

L’exposició romandrà exposada a l’Espai pati d’En Llimona