Sant Jordi 2023 – XIV Festival del Llibre d’artista i de la petita edició – Altres mons

Plaça Sant Just, Barri Gòtic
OPEN CALL
 
Imaginar, descobrir, indagar altres mons.  Cercar en l’immensament petit o en l’infinitament grans mons reals però encara desconeguts, en somiar o inventar mons imaginatius o utòpics construint noves hipòtesis de realitat. Un viatge més enllà del límit del món conegut.
 
• Convocatòria per llibres en copia única, llibres objecte, edicions limitades inspirades al concepte 2023, per a exposició en el Festival del Llibre d’artista de Barcelona i edició d’un nou volum sobre el llibre d’artista.
• Mides màximes acceptades compreses entre els 15 cms d’alçada i els 10 cms d’allargada (espessor màxima 10 cms).

• Entrega de les obres per correu, entre el 10 de març de 2023, junt amb un qüestionari de participació (el podreu trobar a ildebook@gmail.com). Comunicació dels llibres seleccionats: abril 2023.

L’Associació ILDE convida a la participació en el XIV Festival del Llibre d’artista i de la petita edició amb un llibre d’artista inèdit, en còpia única o en tirada limitada, inspirat en el concepte proposat per l’edició 2023. Són acceptats llibres que tinguin mides compreses (a llibre tancat) entre 15 cm d’alçada i 10 cm d’allargada (amb un gruix màxim de 10 cm). Els testes poden ser escrits amb qualsevol llengua i realitzat amb qualsevol tècnica, perquè sigui possible gaudir d’ells sense fer mal a l’obra ni a aquell que la gaudeix. Es pot participar enviant l’exemplar original si es tracta de còpia única (o llibre objecte), o enviant fins a cinc còpies quan es tracti d’una tirada. Es pot també participar enviant el prototip original i la seva reproducció en més còpies, quan es tracti d’un llibre objecte del qual ha estat feta una tirada en més exemplars.

El Festival no és un concurs, és un aparador independent i experimental sobre el llibre com forma de comunicació visual en el contemporani.

Els llibres hauran d’arribar a la Asociacio ILDE per correu postal abans del 10 de març 2023, junt amb el qüestionari de participació on heu d’indicar les vostres dades personals així com redactar un breu text descriptiu i tècnic de l’obra.
L’adreça postal i el qüestionari el podreu demanar per correu electrònic a ildebook@gmail.com. Els llibres no seleccionats seran retornats abans de finals de març 2023.