Aquest trimestre al Plafó de l’entrada del Centre trobareu la mostra:
No a l’ampliació de l’Aeroport del Prat!
Un despropòsit ambiental.
L’ampliació de l’aeroport del Prat es fa en tres grans àmbits: la terminal satèl·lit, la ciutat aeroportuària i l’ampliació de la 3a pista.


L’ampliació de la 3a pista suposarà la destrucció de l’espai natural i protegit de La Ricarda, una zona protegida per la Xarxa Natura 2000, un dels espais de tot Europa amb una majoar diversitat d’aus. Avui el delta del Llobregat encara té nombrosos espais d’interès natural que no estan protegits.

L’augment de vols suposarà també un creixement de micropartícules i d’emissions de CO2 en plena crisi climàtica. Element que provoquen greus afectacions sobre el mediambient i la salut de la població.

ESPAI PLAFÓ

Són ells i elles, el Col·lectiu FOTOMOVIMIENTO, el qui al llarg de l’any omplin de contingut actual aquest petit, però visible espai que tenim ubicat a l’entrada del Centre.

Volem que aquest espai sigui un aparador que reflecteixi com respiren els carrers, la ciutat i la seva gent. Un lloc amb presència al Pati Llimona i que visibilitzi la incansable feina que fa aquest Col·lectiu resident al Pati Llimona.