Un projecte d’Aroa Martínez

Aquesta història narra el viatge vers la part més fosca de la  biografia de l’autora. Amb aquest treball, la fotògrafa ens comparteix a través de les imatges un procés vital de transitar, travessar, resignificar i curar una part de la seva història.

Observar l’àlbum familiar des de la perspectiva del joc i la projecció  permet mostrar una part de la seva identitat, del seu món interior i la seva realitat.

L’autora pot sentir en primera persona el gran poder que té la fotografia per generar benestar.

Sobre l’autora:

“Em dic Aroa i estic formada com a fotògrafa i facilitadora visual, passant per diferents projectes i experiències que han format part de la meva vida i del meu continu aprenentatge. He realitzat tallers fotogràfics a diferents llocs d’Espanya, he col·laborat amb diferents publicacions, he participat en exposicions individuals i col·lectives, i he desenvolupat diversos projectes relacionats amb la fotografia de premsa i la cultura del meu entorn.

El 2020, vaig decidir plantejar-me un canvi de perspectiva en la manera de mirar el món a través de la meva càmera. Per això dedico el meu temps a la investigació i la facilitació a través d’imatges, a l’acompanyament visual i les possibilitats de reescriure la meva història des de l’experiència fotogràfica.

Recentment em vaig graduar a Fotografia Terapèutica i Pedagogia Visual per la Universitat de Barcelona (2022). Actualment participo en projectes relacionats amb la fotografia terapèutica i participativa i estic formant-me a Art Terapia Géstalt.”

Sala Montserrat Roig

Fins al 23 de juny de 2023

Aquesta exposició forma part de la programació del Festival Enfocats 2023