Del 28 de juny al 23 de juliol

Potser una fotografia que expliqui històries pot resultar bonica, decorativa. Però si explica una història, no és per les seves propietats estètiques sinó per les noves perspectives, a vegades una mica peculiars, que ens ofereix el món. En aquesta exposició les històries s’expliquen a través d’allò que no es veu, des d’allò invisible, perquè el que queda ocult, el que no es mostra i no surt a la fotografia, és el que fa que les fotografies extraordinàries siguin extraordinàries. I aquesta mostra és plena d’aquestes fotografies. I d’històries.

Indicios és una exposició dels estudiants del Màster de Fotografia i Disseny d’ELISAVA, Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona, sota la coordinació i comissariat d’Inés Casals, que recull els projectes finals de màster dels alumnes de l’edició 2017/2018.

Alumnes del Màster en Fotografia i Disseny d’ELISAVA 2017/2018:

Nelson Alonso, Rosalía Ángel, Outmane Bakki, Axelle Billon, Alexander N. Caraballo, Calecx, María Chaves, Ania Collado Herrera, Christine Dieterman, Andia Ghanbari, Thomas Grøttebø, Camila Anaïs, Vanessa Gutiérrez, Doris L, Chiaoyun Lo, Liubov Lezhneva, Bibs Macias, Carlos Ojeda, Nere Oria Iriondo, Andrés Ribón Perry, Jessica Roberts, Ryan Swartz, Ricardo Tay-Lee Lama, Miao Ting, Anna Vilaseca Samper.

Un projecte del Màster en Fotografia i Disseny d’ELISAVA