Sala Foyer

Una exposició organitzada per: CONTRABANDA FM, Drinkers Football Team, Grupo de música “Tandooris”, Nexes grup de teatre, grup La tribu

Data: del 6 al 26 de setembre de 2019
Inauguració: 6 de setembre a les 19.30h

Aquesta exposició és una mostra del treball del nostre estimat amic Pablo Picaza, artista polifacètic, fotògraf, músic, escriptor, viatger incansable i president de Radio Contrabanda FM.

Bilbaí,  barceloní d’adopció i veí del barri gòtic, Pablo Picaza va trobar en la fotografia el mitjà d’expressar la seva passió pels viatges, pels temes socials, per la música i pel fet escènic. També va saber captar escenes dels carrers que recorria, amb la seva mirada atenta a les llums i ombres d’una ciutat com Barcelona.

Presentem aquí una petita selecció de l’obra de Pablo Picaza.  Hi destaquen la sèrie de fotos d’escenes barcelonines, els retrats de dones embarassades, on ret homenatge a la dona com a creadora de vida, i les instantànies de les jam sessions del seu estimat Cal Lluís. La resta de fotografies revel·len el seu gust per fotografiar ambients i situacions amb un fort component lúdic i teatral.

Queden fora de la mostra les fotos realitzades durant els seus viatges al Marroc, Burkina Faso, Vietnam, Nepal, Sri Lanka,  Sudàfrica, Índia o Turquia, amb una mirada sempre sensible a les qüestions socials, i no es veuran tampoc les fotos d’estil periodístic que documenten fets com el moviment del 15 M o l’atemptat del 17 d’agost del 2017, a Barcelona.

Acompanyem l’exposició de fotos amb alguns àudios del pro-grama de ràdio “Los Ríos de Deckard” que Pablo Picaza va rea-litzar del 2009 al 2013 i del  2016 al 2017, a CONTRABANDA FM, de la qual va ser president.

El dia de la inauguració, els Tandoories, un dels grups de música amb qui tocava, interpretarà un parell de temes en el seu record.

Els divendres 13 i 20 de setembre a les 19h s’organitzaran dues visites guiades. I el divendres 20 de setembre, després de la visita guiada, es projectaran alguns treballs audiovisuals de Pablo Picaza a la Sala Maria Aurèlia Capmany. Us esperem!

S’organitzaran dues visites guiades els divendres 13 i 20 de setembre a les 19h

Més informació:

murmullo2004@yahoo.es