Del 15 de desembre al 4 de gener de 2021

Mostra dels treballs realitzats als tallers de Fotografia de la casa.

La mostra recopila el treball dels alumnes dels diferents tallers de fotografia  que s’han dut a terme al llarg del trimestre de tardor. Un trimestre que s’ha vist afectat per les restriccions sanitàries per la crisi de la COVID19 però que hem pogut desenvolupar en-línia. És així com tots els tallers que aquí hi participen s’han hagut d’adaptar a un canvi de format i a les incerteses de la situació actual.

Malgrat tot, des del Centre Cívic no vam voler deixar passar el fet de poder mostrar les produccions que s’han fet, i és per això que us convidem a visitar aquesta exposició  que té com a objectiu que l’alumnat completi el seu cicle formatiu del taller amb la possibilitat de poder mostrar l’aprenentatge adquirit.

Participants: Carmen González, Xavi Abad Pedrosa, Esther Vilá Orta, Mercedes Gioe, María Tarradeflot, Javi Maravall, Ramón García Jurado, John McAulay, Frederic Esteve, Lúa López Ribes, Raquel Cabezas Martín, Cristina Boldú Reñé, Núria Rodríguez Collado, Adrián Ortiz, Andrea Garbé, Allison Samantha, Elena Domínguez i Micaela Mahi. 

Exposició de Fotografia coordinada per: Juan de Dios Pérez, Adriana Olsina, Estefania Bedmar i Francisco Gómez.

Sala:  Ruïnes.