Espacio en su tiempo són les fotografies de Rosa Franco Mendoza

Del 22 de març al 17 d’abril

“Aquesta exposició es circumscriu a l’edifici Oficina Principal de Correus de Barcelona, ​​construït en la primera dècada del segle XX, en el context del projecte del pla Idelfons Cerdà, que va donar lloc a l’obertura de la Via Laietana de Barcelona al mar.

Aquestes imatges formen part del projecte del seguiment d’una de les empreses més significatives i emblemàtiques de les comunicacions: Correus.

Han transcorregut vuitanta-vuit anys des de la inauguració de l’edifici de la Oficina Principal de Correus i Telègrafs de Barcelona, ​​al cor de la comunicació de la ciutat. Des que va ser construït l’edifici, hi ha hagut un profund canvi en la forma de comunicar-se. Aquest sector s’ha transformat molt ràpidament a partir de l’era d’Internet. Per això, en aquest període les innovacions i els canvis a Correus han estat constants, i aquests han quedat reflectits en modificacions en l’ús dels espais de l’edifici. El meu projecte fotogràfic és una narració visual d’aquests canvis en els espais a través del temps.”

Inauguració: 22 de març, a les 19.30 h.

Sala Montserrat Roig

Amb la col·laboració: