Del 7 de maig al 4 de juny.

Crónica21 és un arxiu multidisciplinari on-line que documenta la crisi econòmica, social i política a Espanya; creat per ajudar-nos a entendre el present i enfocar el nostre futur. Des d’aquesta plataforma es reflexiona sobre la crisi global iniciada el 2008, anomenada «crisi dels països desenvolupats», i les conseqüències que han colpejat especialment a països com el nostre.

Molts autors treballen sobre la situació actual, però els seus treballs no reben la sufi cient difusió i, sovint passen desapercebuts. Crónica21 uneix aquestes iniciatives perquè guanyin visibilitat.

Crónica21 té un compte a Instagram i cada 15 dies, des de 2014, té un convidat nou que la gestiona donant una interpretació instantània del que passa al seu voltant. El llenguatge d’Instagram, que utilitza una combinació d’imatge, text i #hashtags crea un registre dinàmic sobre el panorama actual d’Espanya i ens ajuda a plantejar una pregunta molt estesa: “Cap a on anem ara?”.

Participen: Almudena Torres, Àngel García, Arianna Giménez Beltrán, Carole Al Farah, Celeste Arroquy, Diego López Calvín, Endika Portillo, Francis Jiménez, Gianfranco Tripodo, Irene Laxmi, Flor Vacherand, José Colón, Nacho Álvarez, Laura Martínez Lombardia, Lourdes de Vicente, Mara Catalán, Marta Moreiras, Pedro Natalio, Pelu Vidal, Pepe Ortega, Peppino Molina, Rafael Arocha, Raquel Cortés, Sergi Escribano, Teo Vázquez, Toni Amengual i William Sands.

Comissariada per Jessica Murray i Rafael Arocha.

Iniciativa de l’Associació AL-liquindoi

Inauguració: 7 de maig, a les 13.30 h.

Sala Ruïnes

Aquesta exposició forma part de la programació del Festival ENFOCATS 2016 i el Festival DOCField>16 Fotografia a Documental Barcelona

CR21_ByN_textLogo_SIZED (1)descargaMoritz_3@2x