La comunitat del retrat, us convidem a participar a una proposta que segur us vindrà de gust per el proper dimarts 13 de desembre a les 19h.
Volem oferir-vos una trobada en la que treballarem l’edició de diferents treballs fotogràfics proposats per vosaltres mateixos.

És molt simple, pots participar editant el teu treball, o ajudant a l’edició d’altres propostes presentades. Aquesta idea ha sorgit després del visionat que vàrem realitzar amb el Walter Astrada (el passat 15 de novembre). Per tant l’objectiu, és incidir en l’importància de l’edició fotogràfica, així com de la col·laboració entre fotògrafs/es, a través d’aquesta activitat.

Per participar amb el teu projecte, només cal que portis una preselecció d’entre 30 i 50 fotogràfies , i també t’has d’inscriu-te aqui.
En el cas que, no portis cap treball però vinguis a participar igualment, visualitzant projectes, no cal que t’inscriguis.

La metodologia de l’activitat serà de treballar en grups de 2 o 3 persones per cada projecte presentat, però això anirà en funció de la quantitat de persones que vinguin a l’activitat.
La sessió tindrà una durada màxima de 2 hores. Qualsevol dubte o comentari que vulguis fer, si us plau, escriu-nos al nostre correu o truca al centre.