A partir de les 19h

Des dels diferents col·lectius organitzadors, us convidem a aquest acte el dilluns 4 de juliol, en que comptarà amb la participació de Juan Pablo Bohoslavsky, expert independent de l’ONU sobre l’influència del #deute sobre els #DretsHumans, especialment els drets econòmics, socials i culturals.

Ens farà una presentació de l’Informe de Nacions Unides sobre les conseqüències del deute extern a #Grècia i com afrontar les polítiques d’austeritat. Una de les conclusions d’aquest informe és que els drets socials i econòmics han estat negats de manera generalitzada per posar davant el pagament del deute.

Més d’un milió de persones al país hel·lè (amb una població 11 milions d’habitants) han caigut per sota dels nivells d’ingressos considerats com pobresa extrema; a aquestes persones se’ls nega drets essencials – socials, econòmics i culturals – que els Estats han de protegir en totes les circumstàncies.

Les intervencions posteriors obriran el debat sobre què passa a aquest costat del Mediterrani. Quin resultat tindria una anàlisi similar aquí?

Amb la participació de: Emma Avilés (ODG), Sergi Cutillas (PACD), Irene Escorihuela (DESC),
David Llistar (Justicia Global i Cooperació Ajuntament BCN), Eulàlia Reguant (Diputada de la CUP al Parlament de Catalunya), Miguel Urban (Diputat per Podemos al Parlament Europeu)

Prometen ser una presentació i debat posterior molt interessants. Us hi esperem!

Organitza: Observatori del Deute en la Globalització · ODG i Plataforma Auditoria Ciudadana de la Deuda