Del 20 d’octubre al 24 de novembre de 2021

El nombre de persones sense llar ha augmentat de manera exponencial en els últims deu anys. Milers de persones viuen als carrers de les ciutats en situació d’extrema precarietat, invisibilitat i indiferència.

Reflexa’T és un projecte artístic de producció fotogràfica adreçat per persones que han patit exclusió social per no tenir una llar, un sostre o un domicili fix.

Després d’uns tallers de formació, amb diverses sessions teòriques i pràctiques sobre expressió fotogràfica, i teoria urbana els participants proposen aquesta exposició que projecta mirades sobre la gent i l’espai públic de la ciutat que habiten.

Reflexa’T és un projecte de laudioviosual prod. que, sota la direcció artística de Roger La Puente Duran, proposa un apropament a aquesta situació des de la mirada dels qui la pateixen. Treballaran amb un grup de persones que han viscut situació de sensellarisme a la ciutat de Barcelona en el desenvolupament d’un projecte fotogràfic.  L’espai públic serà també el continent i el contingut de la mostra, i les persones que l’habiten, els seus protagonistes i creadors.

Sala: Montserrat Roig