Un projecte de Paula Artés

Del 8 de setembre al 27 d’octubre de 2022

Què arriba a saber l’Estat de nosaltres? Quant de temps heu passat a les administracions registrant documents, omplint una i altra vegada el vostre nom, número d’identificació i signatura?

El poder no només s’exerceix des de les grans institucions, també l’Estat controla i organitza la societat a partir d’altres mecanismes més quotidians, per exemple les estructures administratives, que amb la burocràcia i amb la seva arquitectura —física i virtual— contribueixen a crear una societat disciplinada.
L’artista es qüestiona, en el seu treball fotogràfic, aquests mecanismes de control i tracta de desvelar les estructures de poder, les entranyes de les quals romanen ocultes als ciutadans.

Sala Ruïnes

Inauguració dijous 8 de setembre a les 19 h.

ACTIVITATS  VINCULADES: (gratuïtes)

  • 6 d’octubre a les 19 h. Visita guiada amb Paula Artés
  • 13 d’octubre a les 18 h. Taula rodona: Autoría i projectes d’investigació Fotogràfica amb Joel Jiménez i Paula Artés.
  • 18 d’octubre a les 18.30 h. Visita guiada amb Paula Artés
  • 21 d’octubre a les 18.30 h. Taller “Fotografia en la recerca del control” amb la Paula Artés. ACTIVITAT AMB PLACES LIMITADES – CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA  a partir de l’1 d’octubre.

INSCRIU-T’HI

Aquest projecte forma part del Cirtuit Temporals

L’art continua transitant pels barris al 2022 amb Temporals, programa recollit dins la mesura Cultura als barris i acció comunitària. Un circuit d’exposicions on podrem gaudir de diferents arts visuals als espais expositius dels Centres Cívics de Barcelona.