Del 4 al 6 de desembre el Centre Cívic Pati Llimona participarà de la 7ª edició de l’Art Photo Bcn.

Enguany al nostre espai expositiu trobareu a la Kati Riquelme i al Joan Teixidor. Els dos formen part de l’equip docent del Pati Llimona i treballen la fotografia química com a mitjà d’expressió artístic i documental. Dos estils i llenguatges artístics completament diferents, però amb una mirada en comú: la textura i calidesa que només s’aconsegueix amb la màgia del revelatge artesanal de laboratori analògic.

D’una banda la Kati Riquelme ens presenta “Negro Zorzal”, un diàleg amb la memòria, l’absència, el silenci i el temps. Per l’altra banda, el Joan Teixidor ens mostrarà “Fotografia sense càmera”, un treball carregat de força i cruesa, dos trets característics en el llenguatge d’aquest artista.

Art Photo BCN és un Festival i Fira de Fotografia especialitzada, que treballa per a l’activació del circuit artístic i la incursió de nous valors creatius, acostant al públic general i especialitzat, les obres i projectes de nous autors i autores. A més, és un punt de trobada entre autors, circuit artístic i amants de l’Art en l’àmbit de la fotografia actual. El desenvolupa ka Isabel Lazaro historiadora de l’Art, comissària i galerista.

Lloc: Arts Santa Mònica
La Rambla, 7 (Barcelona)
Consulta tota la programació a la Plataforma en línia del Festival:

Organitza: