Fotografies d’Aleix Cedrán García, Javi Sánchez Romero, Elisabeth Prada, Anam Iqbal, Miriam Gómez Moreno, Suleman Amanat, Carlota Cirera, Nil Manyà Villalta i Mounaime Boujtat.

del 15 d’octubre al 16 de novembre de 2015

La Fundació Photographic Social Vision ha realitzat un taller de fotografia participativa amb adolescents de Barcelona i rodalies.
Durant 6 mesos, aquest taller ha aconseguit que joves provinents d’orígens molt diversos connectessin en un mateix punt: la fotografia.

Trobada rere trobada, cada participant ha creat una mirada pròpia investigant què vol dir ser adolescent avui dia a través de la creació d’un projecte fotogràfic personal. Més enllà d’una formació professional, la convivència entre noies i nois de diferents orígens, barris, i cultures ha generat un intercanvi de realitats desconegudes.

Després d’una primera fase on s’han establerts vincles entre joves del Barri del Besòs, la curiositat per conèixer noves barcelonès ha dut al taller a obrir una segona convocatòria per a joves de tota la ciutat amb un únic objectiu compartit: la passió per la fotografia. L’exposició Déjame ser yo, que ens presenten reflexa la seva intimitat a través dels seus entorns quotidians, parlant-nos dels seus anhels, les seves pors, les seves preocupacions, i fins i tot de les seves fórmules secretes per arribar a tocar la felicitat.

El projecte, (dut a terme en col·laboració amb el Casal Obert Adolescents Besòs, el Projecte Suport reagrupament familiar, Enxarxa- Pla Comunitari i el Centre Cívic Pati Llimona), es completa amb una peça audiovisual que recull tot el procés de creació.

Directora del taller i professora: Mireia Plans
Coordinació i suport docent: Alice Monteil

Inauguració: 15 d’octubre, a les 19.30 h.
Lloc: Sala Montserrat Roig

Per a més informació sobre les dates de projecció i activitats paral·leles

Amb el suport de:

10927_I_GENE centrat b i n