Aquest 23 de febrer hem obert una nova convocatòria d’exposicions virtuals i  fins al 21 de març es podran rebre treballs

En aquesta nova edició, el Pati Llimona, continuem apostant per l’aprenentatge i el treball pedagògic fotogràfic i donem cobertura a poder parlar dels projectes de les persones que volen avançar.

Si vols participar només cal que llegeixis les bases, que t’inscriguis la convocatòria donant-te d’alta a la plataforma d’inscripcions i que enviïs les fotografies i l’explicació del projecte per a qualsevol sistema d’enviament d’arxius, com per exemple wetransfer a l’adreça exposvirtuals@pm.me

El Pati seleccionarà 8 projectes perquè el jurat n’esculli 4 i aquest s’exposaran a la web exposicions.patillimona.net, durant el període d’un mes.

El jurat estarà format Victor Serri, fotoperiodista i responsable de fotografia del setmanari la Directa, Sira Esclassans, fotoperiodista i Cintia Barragan, fotògrafa de moda.

A principis d’abril, data pendent de confirmar, el jurat es reunirà presencialment per valorar quins són els 4 millors projectes. Una sessió oberta per a les persones participants i que podran escoltar la valoració del seu treball per part del jurat i respondre a les preguntes del jurat, si així s’escau.
Entrada relacionada: Projectes Guanyadors de l’Exposició Virtual 2021