Del 15 al 30 d’octubre 2019

Una exposició organitzada per Associació DIOMIRA

Cèlia Vinyes Rossell, Erick Avila Villaseñor, João Correia de Sá, Juan José Jaramillo Villegas, Judith Olmo Viñoles, Sergio López Conde, Mireia Escobar – Espai d’Inclusió i Formació Casc Antic, Oscar Palomares Aceñero, Paula Serrano Ros, Susanna Barranco i Xavier Pijuan Sala.

L’associació Diomira, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, presenta les obres seleccionades en el seu concurs fotogràfic “CLIC: Barcelona Intercultural” corresponents a l’any 2018. S’exposen imatges entorn les realitats de les persones d’orígens culturals diversos a Barcelona, posant especial èmfasi en infants, joves i dones. L’objectiu de la iniciativa és el de potenciar la convivència a la ciutat i promoure la interacció i el coneixement mutu entre les persones que hi conviuen.

Els projectes guanyadors d’aquest any presenten temes diversos, com ara:

“Catrinas en Barcelona”, “Identidad y Identidades”, “Danza: integración cultural”, “La diversitat del Casc Antic”, “D’aquí i d’allà”, “(Des)col·locats”, “Ta-Axira: Menors i Joves Migrants No Acompanyats”, “Carácter Latino”, “Coneixent Barcelona sota el prisma de la dona”, “Ocells que cauen del niu”, “Persianes Netes”.

Sala Foyer, primera planta.

Organitza