Projecte de Col·lectiu Photoespai30

Participants: Xavier Basiana, Jordi Boixareu, Josep Maria Garcia, Jordi Cerdà, Merixell Farnell, Cristina Raso Boluda, José Luís Sánchez, Guilhem Senges, Alberto Such, Ricard Such, Agustí Tentesion, Valentín Viñas, Oscar Ciutat i Enric Manonelles.

Del 19 de gener al 18 de febrer

Bostik Visions, és el resultat del treball realitzat pel grup d’autors amics agrupats en el col·lectiu Photoespai30 i que els uneix l’interès per la fotografia contemporània en diferents formats i presentacions, tant en suport analògic com digital.

Els dotze fotògrafs han estat motivats a participar en un projecte expositiu personal inspirat dins de l’antiga fàbrica de productes químics “Bostik”, a partir d’ençà es va iniciar el seu procés de transformació, sota la gestió de Xavier Basiana Vers.

La recreació personal de cada autor, basada en la inspiració i la visió de cada racó de les naus Bostik, és el resultat de les diferents maneres de sostraure en imatges la força creativa de cada fotògraf dins del mateix espai.

Aquesta iniciativa pretén impulsar un vincle “Düsseldorf-Barcelona”, oferir homenatge a la recentment desapareguda Hilla Becher, coneguda pel seu treball i contribució artística i docent i posterior herència documental, amb el ‘nou’ documentalisme centre-europeu contemporani de l’Acadèmia de Belles Arts de Düsseldorf.

Inauguració: 19 de gener a les 19.30 h.

Sala Montserrat Roig

*Nau Bostik, situada al carrer Ferran Turné, 1-11 del barri de la Sagrera de Barcelona.