De l’1 a l’11 d’octubre de 2019
Un projecte de Sergio Aparicio OKOBÉ
Sala Foyer

Mai em vaig veure representat en l’art d’altres /as. De petit, les escultures, els personatges històrics, les joguines o els superherois no s’assemblaven a mi. Però tot això em va ajudar a crear el meu propi món dins d’aquest món, ara tot ha canviat.

Sergio Aparicio és un artista visual conegut com OKOBÉ, nascut a Barcelona i que actualment viu a Londres. Ha estat nominat per World Photo Organization com un dels dotze millors retrats en 2019. En el passat any ha fet diferents treballs i col·laboracions per artistes internacionals de la talla de Laura Mvula, Common, Vince Freaser, 1000 Kings, Jazz Re: freshed, Afropunk. Actualment ha realitzat la seva primera pel·lícula com a director anomenada “GALSEN. El llenguatge de les ànimes.” Gravant, component la música, editant, dirigint i compartint la seva història com afro-descendent a través de la música, l’espiritualitat i les seves arrels. La seva pel·lícula ha estat seleccionada en més de catorze festivals internacionals al voltant del món incloent el prestigiós “Pa African Film Festival” a Los Angeles- Califòrnia el 2019.

Visita guiada amb l’autor del projecte:
Dimecres 2 d’octubre a les 17 h

Aquesta exposició forma part de la programació de la Mostra Internacional de CineMigrante a Barcelona. De l’1 al 6 d’octubre de 2019.

Fa possible aquesta exposició: