Projecte guanyador del Premi Visionat Enfocats 2015

Projecte de María Consuelo Alcaide

Data: Del 23 de febrer al 18 de març

Back to home és un treball que està en procés. Com molts altres joves he hagut de tornar a la llar familiar, i he aprofitat aquesta situació com a reconciliació a la pèrdua que vivim molts. Diuen que les petites coses, en el fons, són les més importants en la vida. No per coses en sí (que també) si no pel que representen; companyia, benestar, bellesa … de totes maneres, algunes coses grans són importants també. Potser no sigui qüestió de dimensions … sinó de percepcions.

Per això parlo de la meva llar, de la meva família… la seva llum sempre m’ha inspirat, donant-me pau, donant-me calma… M’agrada congelar moments de la meva vida, de les nostres vides, que transcendeixin en el temps i aconsegueixen traslladar la sensació viscuda en un determinat instant al moment en què les tornem a contemplar.

Aquest és un petit homenatge a la meva llar, als seus sentiments amagats i al que m’inspira d’ell.”

Inauguració: 23 de febrer a les 19.30 h.

Sala Ruïnes

Col·labora:

Moritz_3@2x