Des de mitjans de setembre i fins a finals d’octubre tindrem el gran luxe d’acollir l’exposicióEstimat Diari“. Aquesta exposició és una mostra de dibuixos, imatges i textos creats per infants de Barcelona en el període de confinament de març a juny d’enguany. Una explosió de sentiments, emocions, experiències viscudes i aprenentatges que recull i posa en valor mirades que se sumen a la memòria col·lectiva de la nostra ciutat.

d

“Aquesta exposició té el repte d’adreçar-se al públic infantil i familiar i d’anar més enllà d’una mera recopilació de les propostes que han arribat a l’Estimat diari. Amb aquest projecte es vol promoure la reflexió sobre com ens ha condicionat el confinament i què en podem aprendre”

l
“Durant el temps del confinament pel coronavirus, no hem pogut sortir de casa, no hem anat a l’escola ni als gronxadors…, però hem fet moltes coses i hem viscut moltes emocions i sentiments. Ho hem explicat aquí, a l’Estimat diari, a través de dibuixos, escrits, vídeos i preguntes. Descobreix-los!”
l

Aquesta activitat formarà part del programa de la Mercè 2020, i l’exposició es podrà visitar també els festius 24, 26 i 27 de setembre en horari de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Organitza: Ajuntament de Barcelona