Dins el Festival Alternativa, el festival de cinema independent de Barcelona us proposem per aquest dijous 9 de novembre de 18.30h, a una exploració i reflexió a l’entorn d’un barri o racó de Barcelona a través de la imatge. Els participants faran una aproximació visual a una zona determinada de Barcelona, on exploraran eixos temàtics concrets per mitjà de les imatges que capturaran ells mateixos.

Una discussió presencial prèvia a la filmació servirà per definir quines imatges poden fer visibles els eixos, i en una de posterior s’exposaran i comentaran dubtes i preguntes sobre els treballs. Com a resultat d’aquest exercici, els participants aportaran un clip amb imatges i un breu text explicatiu per al blog i altres canals de l’Alternativa.

El taller està dirigit a qualsevol persona interessada a reflexionar sobre la ciutat per mitjà de la imatge. És important que els participants disposin d’algun tipus de dispositiu de gravació.

L’assistència dels participants a la taula rodona Reflexos de la ciutat no és obligatòria però sí recomanable.

Taller impartit per Mariana Freijomil Seoane, codirectora de la revista Cinergia i docent,Ana Aitana Fernández, guionista i productora de Pasaia Bitartea  i Carolina Sourdis, realitzadora i docent

Més informació