Soraya Bayuelo dialogarà amb Alfredo Cohen sobre processos de producció audiovisual i construcció de memòria històrica en zones afectades pel conflicte armat colombià.
Soraya és la directora del Festival Audiovisual de los Montes de Maria-FAMMA, experta en comunicació per al canvi social i el periodisme comunitari. Premi Nacional de Periodisme (2008) i de la Pau (2003) i coautora de varis llibres. El 2016 va ser reconeguda com una de les 28 líders socials més importants d’aquell país.

 

Alfredo és el director de la’Associació Cultural elParlante i La GRAN pantalla, el Festival Internacional de Cinema de les Persones Grans de Barcelona.

Aquesta activitat forma part del cicle “Narrar l’envelliment des del sud” dins la programació de La GRAN pantalla, Festival Internacional de Cinema de les Persones Grans de Barcelona, en el marc de la convocatòria d’Acció>Cinema, una iniciativa impulsada per Catalunya Film Festivals, en col·laboració amb l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i el Departament de Cultura, i en coordinació amb LaFede.cat, que promou l’audiovisual com a eina de construcció d’una ciutadania formada, crítica i mobilitzada per un món més just.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.