Un projecte d’Isaac Flores
Del 2 de novembre a l’11 de desembre
«Identitats vàlides» és una mostra de l’obra fotogràfica d’Isaac Flores sobre l’escena queer de Barcelona. Està configurada per imatges que van de l’any 2018 al 2020, centrades en l’art del drag, el transformisme i la dissidència sexual.
El projecte va prendre forma de manera espontània, no intencionada: l’Isaac s’emportava la càmera analògica en les seves sortides nocturnes del Raval, on va començar a captar les escenes i les persones que configuren el seu projecte. El pas següent, un cop pren consciència de la importància d’aquestes imatges, va consistir a realitzar sessions fotogràfiques en exteriors, amb llum natural, aplicant la metodologia de la fotografia clàssica i la fotografia de moda, i combinant diferents formats (digital, analògic i amb càmera Polaroid).

«Identitats vàlides» busca ser una denúncia i un toc d’atenció contra la intolerància i l’odi que reben les persones del col·lectiu LGTBIQ+ per la seva forma de ser, d’estimar i d’expressar-se.

Inauguració: dijous 2 de novembre a les 19 h.

Sala Ruïnes

Projecte guanyador de la XIX edició del Premi Joves Fotògraf(e)s de Catalunya, que atorga la Diputació de Girona a través d’INSPAI, Centre de la Imatge.