Activitat gratuïta  INSCRIU-T’HI

El dimarts, 5 d’abril, a les 19 h, el Pati Llimona acull l’estrena en Barcelona del documental Io sono il sole, segon llargmetratge d’Ilaria Gambarelli.

Posteriorment a la projecció, Mireia Iniesta i Mariana Freijomil dinamitzaran un debat amb la directora de la pel·lícula, al qual el públic podrà també participar.

Io sono il sole es va estrenar en la Selecció Oficial Odesa International Film Festival 2020 i va guanyar premis i reconeixements en diferents festivals nacionals i internacionals.

 

Ilaria Gambarelli és una cineasta italiana guardonada amb el títol de direcció de cinema del CECC de Barcelona. El 2013 va fundar la productora Aretusa Films i des d’aleshores combina la realització, la producció i la docència.

Aquest trimestre impartirà al Pati Llimona el Taller pràctic de realització d’un curtmetratge de ficció.

 

Mireia Iniesta i Mariana Freijomil són crítiques cinematogràfiques i cineastes.

Aquest trimestre impartiran al Pati Llimona respectivament els tallers de Subversives, dolentes i violentes i Reportatge documental amb mòbil.

IO SONO IL SOLE
Direcció: Ilaria Gambarelli
– 82 min
Lorenzo Riva, un dissenyador de moda italià de fama mundial i Luigi Valietti, el seu col·laborador, lluiten per reconquerir els cims de l’alta costura en una Itàlia econòmicament estancada. Després d’anys de separació tornen a viure junts i comencen una relació de dependència, en l’econòmic i emotiu. No obstant totes les adversitats i l’edat, continuen creient en el seu projecte, sense poder parar, com si estiguessin al començament de les seves carreres.