Tindrem a tres escriptors.

Yulino Dàvila: 

Nascut al Perú. Estudis de Psicologia Social a la Universitat Nacional Mayor de Santiago de San Marcos de Lima. Poeta i artista plàstic. Des del febrer de 1977 que viu a Espanya on ha realitzat nombrosos exposicions i ha i·llustrat portades de diversos llibres.  Entre les seves obres poètiques més recents destaquen els seus llibres: Monasterio de palabras (Fondo de Cultura Peruana, Lima, 2009), Diapasón de lo inverosímil en la carne (Amargord, Madrid, 2010), Hebras de Malasaña (Varasek Ediciones, Madrid, 2012) Tálama y Escalpelo (Amargord, Madrid, 2013), Sim ambages (Amargord, Madrid, 2015), disciplina del caos (Ejemplar Único,2018). Este último libro forma parte de la colección artístico ”Poética y Peatonal” amb pintures originals per cada exemplar per l’artista argentí Gabriel Viñals.

Joan Vinuesa

Pintor, poeta i cantautor nascut a Barcelona. Creador i agitador cultural que ha participat i organitzat nombrosos recitals de poesia i exposicions a gran quantitat de locals barcelonins. La seva obra inclou set libres, ters CDs de poesia musicada, nombroses gravacions en directe de performances sonores amb el grup ”El Polissons” i una extensa producció de pintures i dibuixos.

Tònia Passola

Nascuda a Barcelona. Llicenciada en Història de l’Art i catedràtica de Llengua i Literatura Catalanes de Secundària , té publicats:  Cel rebel (premi ”Cadaqués a Rosa Leveroni” Ed. Proa, 2000), La sensualitat del silenci (premi ”Vicent Andrés Estellés”, Ed. tres i Quatre, 2001), Bresso (Emboscall, 2005), L’horitzó que no hi és (Ed. Tres i Quatre , 2009) i Nua (pròximament, Ed. Trse i Quatre, 2018). Traduïda a diferents idiomes- francès, italià, holandès, anglès, grec, macedoni, albanès, àrab i espanyol- i editada en llibre cmo Margelle d’étoiles, (París, Éditions Harmattan, 2013. L’any 2014 va ser honorada amb el premi ”Nen Terese” a la ciutat de Gjakova de la República de Kosovo,  el 2015 amb el ”Alexandre el gran” a l’illa grega de Salamina.

Coordinat per : José Luis Ruiz Castillo, Ferran Aisa, Albert Tugues.

A les 19h.