Activitat gratuïta. Aforament limitat. INSCRIU-T’HI

 

Torna L’Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona al Pati Llimona!!!

Al llarg de mes d’octubre escalfarem motors amb dues projeccions destacades, de la passada edició.

La primera serà Del otro lado d’Iván Guarnizo, una valenta pel·lícula documental autobiogràfica, que es va presentar en nombrosos festivals internacionals i va ser candidata als 36 Premis Goya.

La pel·lícula serà presentada pel director Iván Guarnizo, amb el qual podreu dialogar després de la projecció, junt amb el Güérrima, coprotagonista del documental.

Direcció: Iván Guarnizo

2020, 83 min.

Idioma: castellà

Sinopsi

Després dels acords de pau, la guerra entre les FARC i l’Estat semblava que s’hagués acabat, però la situació a Colòmbia no és estable ni de bon tros. Iván Guarnizo i el seu germà van començar a investigar el segrest de la seva mare, retinguda quasi durant dos anys en un racó de la selva. En trobar el diari que li havien permès escriure durant el seu captiveri, van descobrir la relació gairebé maternofilial que havia tingut amb el seu captor. Ara que la majoria dels guerrillers havien entregat les seves armes, van decidir cercar-lo. Van localitzar llocs, van desxifrar noms i van iniciar un viatge per selves i muntanyes seguint el rastre del seu dolor. Abans de morir, la seva mare li va dir que havia perdonat. El director i el seu germà es pregunten si al final d’aquest viatge ells també seran capaços de perdonar.